De ongeziene wereld laat zich zien (1)

De ongeziene wereld laat zich zien (1)

5 januari 2022 / Door Angelique

De ongeziene wereld laat zich op vele manieren zien, bijvoorbeeld via je dromen, je intuïtie, de natuur en/of getallen.

In 2010 zag ik ineens constant de cijfers 11 en 11:01 en 11:11. Zonder er ooit over gelezen of over gehoord te hebben overigens. Zo begonnen deze cijfers mij ineens op te vallen, ik zag ze dagelijks en op vele plekken en kreeg er een bepaald gevoel bij. Een gevoel dat het iets waardevols betekende.

Natuurlijk ging ik op onderzoek uit en ik vond op internet iets over de betekenis van deze steeds terugkerende cijfers. Volgens de gevonden informatie wilde mijn Hoger Zelf een boodschap geven via deze getallen. Men noemt deze getallen ook wel meester-getallen, welke steeds weer ons bewustzijn binnenkomen om een bewustzijnsverschuiving te ervaren. Dit resoneerde absoluut met mijn ervaringen en gevoelens van toen!

Zo staat 11.11 voor: Let op wat je denkt, woorden zullen zich manifesteren.

En 11 voor: Geboorte en het verankeren van het Nieuwe.

Een aantal jaren vanaf 2010 zag ik deze meester-getallen steeds weer in een andere vorm. In 2012 zag ik vaak de getallen 12:12 en 22. De boodschap hiervan is; Bouwen op het nieuwe, nieuwe levens en wereld bouwen. 22:22 is een lief bericht dat er Engelen aanwezig zijn om je te steunen.

Nog steeds heb ik de uitgeprinte lijst met verklaringen van deze meester-getallen. Momenteel ligt deze weer naast me, want ik krijg de laatste tijd steeds weer nieuwe berichten door via dit bizarre netwerk ;-).

De laatste week en vanmorgen dus ook weer, zie ik dus steeds 55 en/of 5.55 wat de volgende boodschap meegeeft;

Maak je borst maar nat en doe je veiligheidsriemen om want er komen belangrijke veranderingen aan en je moet er klaar voor zijn! Vertrouw erop dat het ten goede zal zijn, en het zal ten Goede zijn! Als je 2 vijven (55) ziet, is de boodschap; Het bereiken van onze persoonlijke vrijheid door onze Liefde te leven.

Wat een prachtige boodschappen, dank dank dank. Ik word er altijd blij van!

www.liefdevoorjeziel.nl