De 4e dimensie, het collectief bewustzijn/ energie……

De 4e dimensie, het collectief bewustzijn/ energie / kwantumfyscia
Door Angelique

 De 4e dimensie is het rijk van de menselijke collectieve geest. Deze dimensie bevat de herinneringen en ervaringen van alle mensen door alle tijden heen. De 4e dimensie is een levende en interactieve zone, ook wel de astrale wereld  genoemd en bevindt zich tussen de 3D wereld en de sterren in. Deze zone ontvangt alle boodschappen vanuit de hogere dimensies, wat de reden is dat we zoveel voelen in 4D. Aangezien 4D onze gevoelens in 3D sterk activeert, splitst de informatie uit de hogere dimensies en wordt in de 3D elke kwestie gezien als positief of negatief.

De kwantumfysica bestudeert de eigenschappen van licht, de microscopische wereld van moleculen . De afzonderlijke delen werken als deeltjes of golven, men heeft ontdekt dat licht werkt als deeltjes (fotonen) of golven (frequenties).

* Een molecuul is het kleinste stukje van een materiaal dat nog alle eigenschappen heeft van dat materiaal).

In de 4e dimensie –wat een collectieve dimensie is– worden frequenties ontvangen van de moleculen die door de lucht zweven (mensen die gevoelig zijn kunnen dit voelen als energie) Zo kun je een hele lichte energie voelen als je in de natuur bent waar alles is zoals het moet zijn, zonder aanpassingen door mensen. Je kunt licht voelen op een plek waar een vreugdevolle gebeurtenis heeft plaatsgevonden of je kunt positieve energie voelen vanuit hemelse sferen, gewoon doordat je een mooie boodschap van een geliefde in de hemel doorkrijgt. Maar ook negatieve energie zweeft in deze 4e dimensie, je kunt bv ergens binnenlopen en een zwaar gevoel krijgen, negatieve gedachten of onrustig worden.

Meer lezen >>>