Bericht van het sterrenlichtorakel

Bericht van het sterrenlichtorakel

21 juli 2021 / Door Angelique

Voor de lezers van deze prachtige website heb ik een boodschap van de Kosmos💜.
Voel je de resonantie dan is dit voor jou bedoeld.

De wereld is veel ouder dan de geschiedenis ons vertelt. Als zielen hebben velen van ons oude tijden op deze planeet meegemaakt. Als we hieraan denken dan kunnen er weer herinneringen en talenten in ons opkomen.

Op de huidige tijdlijn van de aarde hebben we de wijsheid van de ouden nodig, om als soort te overleven. Verbind je met de wijsheid van je eigen ziel. Als je momenteel een gevoel hebt dat er iets in je leven moet veranderen of als je ergens tegenop ziet, vertelt het sterrenlicht orakel dat je dit eerder hebt gedaan.

Misschien is je ziel wel wijzer dan dat je je nu kunt voorstellen. Wellicht worden je ideeën en je intuïtie Goddelijk geleid, wellicht heb je je hier al op voorbereid.

Sommige denken dat de verloren landen er vroeger waren, andere geloven dat ze er nog zijn, in een andere dimensie. Ik geloof dat deze oude landen ook bestaan in de zielen van degene die ze hebben ervaren.

Misschien heb jij ook de wijsheid van de oude landen in je, zoals Lemuria, Atlantis en Avalon. Als je je overgeeft aan de intelligentie van je ziel kun je de oorsprong van deze oude landen en diens wijsheid toegankelijk maken. Ook als je hierover (boeken) leest, kun je een diepe herkenning voelen in je hart en ziel, hierdoor worden ook sloten gebroken en wordt wijsheid en informatie over je ziel zichtbaar.

Affirmatie: Ik ontsluit elke vergeten wijsheid en gaven van de ziel uit het verleden.

Hartelijke groet, Angelique

www.liefdevoorjeziel.nl