Bericht van het sterrenlicht voor 2022

Bericht van het sterrenlicht voor 2022

29 november 2021 / Door Angelique


Denk aan het grote plaatje

De Plejaden zijn onze kosmische zeven zusters. Ze herinneren ons eraan dat het nooit te laat is om iets nieuws te leren of om de toekomst te veranderen. Je wordt geroepen om over de planeet te dromen. Om adem te halen en achter je te laten wat je over de wereld hebt geleerd, om een nieuwe kijk op de mensheid te krijgen.

De geboorte van iets totaal nieuws en dromen over het verwezenlijken van een nieuwe wereld.

De toekomst zal worden gemaakt door dromers en authentieke mensen zoals jij. Door degene die moed genoeg hebben om vragen te stellen over de dingen, hoe ze zijn gegaan, en door degene die een visie hebben voor nieuwe mogelijkheden voor de planeet. De wereld heeft meer behoefte aan dromers, uitvinders, zieners en kunstenaars.

De Plejaden ondersteunen ons in deze belangrijke ontwikkeling. Zij laten ons weten dat de besluiten die we vandaag nemen van invloed zijn op het welzijn van alle bewoners op deze planeet. Open je geest en maak je geen zorgen over wat anderen mensen denken. Droom, neem de leiding en probeer te laten zien wat mogelijk is. Open je geest en hebt de moed en het vertrouwen om een nieuwe weg in te gaan, vertrouw je visie voordat deze werkelijkheid wordt.

Angelique

www.liefdevoorjeziel.nl