Balans, huisdieren, energie, mir methode, meditatie

Balans, huisdieren, energie, mir methode, meditatie

23 januari 2022 / Door Angelique

Terwijl men begin februari tot rust komt, zal kosmische energie zich sterk opbouwen. Op de 28e van februari staan vijf planeten in Steenbok. (let op dit is Vedische astrologie!)

Het zal deze periode mensen raken, maar vooral degenen die aan de macht zijn en hoge posities hebben. Sommige mensen zullen hun gezond verstand verliezen en sterke negatieve emoties ervaren zoals hebzucht enzovoort. Sta de mensen toe deze emoties te overwinnen.

Dit is een tijd, vanaf nu en in de komende maanden, waarop we allemaal kalm, bewust, waakzaam en moedig moeten zijn.

Neem pas beslissingen als je er rustig over nagedacht hebt.

Wees een rots in de branding voor de mensen om je heen, vooral voor de ouderen, kinderen en huisdieren 💜.

Huisdieren verdienen ook positieve aandacht, zij zijn er onvoorwaardelijk voor ons. Het zijn vaak Goddelijke wezentjes van licht die niet voor niets bij u gekomen zijn. Het zijn ook gevoelige zielen waar we rekening mee mogen houden.

Heb je een hond, ga veel met ze wandelen in de natuur en geef positieve aandacht. Speel met je dier en activeer je vreugde.

Als je een dier aait en knuffelt pieker dan niet! Je kunt tijdens het aaien van elk dier dingen uit de de MIR methode toepassen. Bijvoorbeeld; Reinig en optimaliseer auras en chakras, reinig en optimaliseer hormoonsysteem, reinig en optimaliseer immuunsysteem, Je bent vrede, liefde en licht (visualiseer dan ook helder wit licht uit je handen). Deze affirmaties herhaal je telkens 3x tijdens het aaien. Zo mediteer je eigenlijk tegelijk terwijl je positieve energie deelt met je huisdier.

Door zelf kalm te blijven ondersteun je hen, je bent energie en als jou energie kalm is zal dat een ontzettend grote invloed hebben voor de mensen en dieren om je heen ☆.

Meditatie tip:

Mediteer dat je een rots bent in de branding.

Focus voor je begint op je midden, je middelpunt zit 10 cm onder je navel en in het midden van je lichaam.

Door dagelijks bewust je middelpunt voelen activeer je balans. Als je als rots in een branding staat bv, versterk je je balans.

Voor je gaat mediteren, realiseer je waar het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten zich bevindt en plaats jezelf in het midden.

PS: Deel de huisdieren tips svp met kennissen en vrienden die huisdieren hebben, dank u namens de dieren.

Hartelijke groet,

www.liefdevoorjeziel.nl