Als je Integer en Waarachtig Zuiver Bent bBetaal je een Hoge Prijs in Deze Matrix.

Als je Integer en Waarachtig Zuiver Bent 

Door Angelique

Iedereen is anders maar het is nu overduidelijk dat ik toch wel heel anders ben dan de doorsnee mens. Ik geef mezelf een dikke omhelzing voor mijn uniekheid en de uniekheid van anderen!

Na een loopbaan van 28 jaar waarin ik zo’n 25 jaar terug al de enige was die openlijk vragen stelde als ik waarnam dat het er niet echt eerlijk aan toe ging op de werkvloer, zie ik nu pas in dat ik de enige was die moed en lef had om dit aan te kaarten. Ook de dingen achter de schermen doorzag ik en daar begon ik dan over, in mijn onschuld en onbevangenheid.

Na diverse banen waarvan ik er een paar gewoon de rug toe heb gekeerd, n.a.v. de leugens en bedrog naar mij toe of naar de cliënten, zonder garantie op inkomen, wetende dat er wel weer iets op mijn pad zou komen. Ook ben ik openlijk weggepest, waar dan niemand ingreep en iedereen erom heen deze lage acties van collega’s accepteerde, zie ik nu in, dat de anderen die dat niet en/of nooit deden, nu deze keuze voor de kiezen krijgen en ik me daar niet mee hoef te bemoeien, ik hoef niet voor andere op te komen of andere wakker te maken.

Als je integer bent en waarachtig zuiver en oprecht, betaal je een hoge prijs in deze matrix, die prijs heb ik reeds driedubbel betaald.

Als hoogbewust persoon wil je natuurlijk alarm slaan, mensen wakker schudden, dat heb ik ook geprobeerd, al sinds 2012. Ik doe het omdat ik om mensen, dieren en om de natuur geef, de ware eenheid ervan ken en de natuurlijke oorsprong van het leven eer en waardeer, eerlijkheid belangrijk is in het oorspronkelijke veld van het leven omdat alles met elkaar verbonden is en alles energie is. Alleen als ik de dingen benoem zoals ze zijn, zoals nu bv heel duidelijk is in de maatschappij, dingen die gewoon zichtbaar niet kunnen kloppen, dan krijg ik die wazige blikken, ogen die me bevreemd aankijken en ik weet wat ze denken op zo een moment.

Deze tijd maakt dat het nu ineens veel dieper doordringt, ben ik nu echt zo anders dan zij?

Ja, dat ben ik dus! Ik sta in verbinding met de oorspronkelijke schepper, daarbij heb ik mijn maan in schorpioen staan, evenals midhemel in schorpioen, in de Maya astrologie ben ik; Manik wat helende hand betekent. Allemaal signalen van helderziend en voelend, wat ik dus ben waardoor het zo moeilijk te begrijpen is dat anderen HET niet zien. De reden dat ik dit zo laat doorzag is omdat ik ervan uitga, altijd en nog steeds, dat iedereen een Goddelijke kern in zich heeft welke deze kwaliteiten heeft.

Alleen zie ik nu dat niet iedereen de moed heeft en het lef om deze Goddelijke kern tot leven te wekken, te luisteren naar de fluisteringen van de ziel, en al ziet men het onrecht/leugens direct voor het gezicht, dan kijken mensen toch vaak, liever de andere kant uit.

Misschien heb ik ook wel geluk met mijn astrologische tekens en met mijn (inmiddels overleden) soulmate waarvan ik ontzettend veel geleerd heb. Hoe dan ook, ik weet alleen -voor nu – dat ik mensen niet meer de waarheid hoef te vertellen over wat ik zie (wat er nu echt gaande is in deze wereld heb ik mensen voor willen waarschuwen, omdat ik op een natuurlijke manier snel om mensen geef). Ik weet dat ieder zijn eigen pad loopt, ik weet nu dat niet iedereen door de sluiers heen kan zien, dat sommige mensen de moed niet hebben en sommige mensen om andere reden niet kunnen zien wat er daadwerkelijk speelt.

Wat ik hierover doorkreeg;

Je hebt het hele leven het licht van de waarheid laten schijnen, je bent vernederd, uitgelachen, misplaatst, naar beneden getrapt en begiftigd met jaloerse energie van anderen, je stond al die jaren alleen in deze wereld en hebt nooit geklaagd. Tijdens zware beproevingen bleef je in het licht, je klaagde hierover niet, je had wederom begrip voor de ander, omdat jij degene bent die meer ziet dan anderen. Je hebt je licht het laten schijnen op deze aarde in duistere tijden, zelfs voor diegene die jouw belachelijk hebben gemaakt.

De laatste jaren laat je het licht schijnen voor jezelf, voor jouw hart en ziel, hierdoor ben je door diepe lagen gegaan, je hebt draken verslagen, je hebt een diep spiritueel ontwaken doorgemaakt, je bent 10 jaar terug al dwars door de angst gegaan en je hebt de ego grote draak reeds verslagen. De draco’s hebben je altijd tegengewerkt, ze houden niet van zuivere mensen die krachtig zijn zonder angst en die de waarheid spreken. Het is mooi dat je zoveel lichtwerk doet voor je familie en je dierbaren, je bent een gezegend mens. Laat alle andere zelf hun weg vinden, mits ze je om je raad vragen, denk aan de wijze woorden van Rumi;

Those who don’t feel this Love
pulling them like a river,
those who don’t drink dawn
like a cup of spring water
or take in sunset like supper,
those who don’t want to change,
let them sleep.

This Love is beyond the study of theology,
that old trickery and hypocrisy.
I you want to improve your mind that way,
sleep on.

I’ve given up on my brain.
I’ve torn the cloth to shreds
and thrown it away.
If you’re not completely naked,
wrap your beautiful robe of words around you,
and sleep.

 www.liefdevoorjeziel.nl

 

 

Angelique