Als de energie veranderd dan merk je dat aan je lichaam.

Als de energie veranderd dan merk je dat aan je lichaam.

Merk je dat je ineens een andere muzieksmaak hebt, of ineens zoveel meer behoefte aan stilte om je heen? Of je smaak betreft eten en drinken veranderd is? Je parfum ineens niet meer lekker vindt ruiken en niet meer wil gebruiken of bepaalde schoonmaakmiddelen met een sterke geur niet meer kan verdragen? Of de chips (met vele smaakversterkers) smaakt ineens niet meer zo lekker, van vlees krijg je een nare bijsmaak. Geluiden komen veel harder bij je binnen, je voelt het als iemand met een boze bui jou richting opkomt, enzovoort, allemaal tekens dat je energielichaam verandert, je wordt bewuster.

Als je bewuster wordt, dan ga je bijna automatisch meer een bio/eco leefstijl oppakken. Je lichaam gaat namelijk steeds meer naar zijn oorspronkelijke -natuurlijke – staat en hierdoor kun je ineens bepaalde dingen niet meer verdragen. Het kan parfum, borrelnootjes of vlees zijn, door chemicaliën en toegevoegde onnatuurlijke middelen heeft dit een lagere frequentie en dit sluit niet meer aan bij je innerlijke natuur. Je hebt een innerlijke radar voor eerlijk, natuurlijk voedsel en deze is geactiveerd!

Tips om de energie te balanceren:

Douchen of een bad nemen met zeezout is een goede energetische reiniging.

Een korte meditatie waarin je sterretjes van wit/zilver/goud licht om je heen visualiseert. In een spiraal van boven naar beneden en van beneden naar boven.

Ben je in de gelegenheid om buiten in de natuur te zijn? Wandel, fiets of doe een rondje tuinwerk. Al doe je maar een kort rondje van 10 minuten.

De energie in je huis kun je reinigen met wierook – gebruik wel natuurlijke wierook, anders brand je niets anders dan gif. Natuurlijke wierook zoals “Moeders Geuren” is reinigend o.a. Lotus, Yin/yang, Zuiveringshout. Lavendel of jasmijn is ontspannend en rustgevend. Zware energie kun je weghalen met witte salie of Palo Santo zuiveringshout (heilig hout).

Heb je geen zin in drukke gelegenheden, luister naar jezelf en ga dan ook niet. Al vinden mensen het niet leuk, soms moet je een ander teleurstellen om jezelf niet te laten vallen.

Voor je de deur uit gaat, adem in, en trek hiermee je aura in, rondom je heen tot ongeveer een halve armlengte, adem uit door je lichaam naar de grond, probeer deze ademhaling oefening een aantal keer te herhalen, het wordt dan een gewoonte. Op deze manier blijft je aura om jou heen i.p.v. dat ie alle kanten op fladdert en je op die manier van iedereen energie oppikt. Ook is het voor hoog-gevoelige personen een goede oefening doordat ze de energie naar beneden leiden voor een betere aarding.

Drink een kopje biologische kruidenthee (Yogi Thea bijvoorbeeld, erg lekker) en gezond.

Kijk naar de sterren en de maan, voel je de zuivere krachtige energie!? Maak contact met de sterren, vang hun licht en energie op. Vraag de sterren je energetisch te reinigen, en voel, neem waar wat er met je gebeurt. Ook de zon kan heel veel, de zon is een krachtige energiebron, daar is iedereen wel van op de hoogte. In de donkere winterdagen kun je ook gebruik maken van het sterrenlicht en de energie van de maan.

Allemaal dingen die je kunt doen, misschien heb jij ook een eigen ritueel die je helpt? Maak er tijd voor vrij, leef met liefde voor je ziel.

Bedank geregeld je gidsen en beschermengelen en vergeet niet om je eigen hart te bedanken. Schijn je licht en blijf in balans.

www.liefdevoorjeziel.nl                                Angelique