Abracadabra

Abracadabra

5 november 2021 / Door Angelique

Magie is niets anders dan weten wie je bent en wat je kunt.

Magie is meer dan verbeelding en visioenen, hopen en bidden. Magie is kracht, moedig zijn, innerlijk weten, zien vanuit je hart -en ook alles wat daarachter ligt -, dus ook de eventuele consequenties van wat je wilt realiseren. En ook belangrijk, altijd voor het hoogste goed van allen.

Zodra je er een levend wezen of natuur mee schaadt, werkt het als een boemerang. Ook macht over anderen werkt niet, je hebt alleen de macht over jezelf en zodra je krachten toebedeeld krijgt door liefdevolle moedige acties en deze verkeerd inzet/gebruikt, omdat je bijvoorbeeld macht over anderen mensen wilt hebben, dan komt die boemerang keihard terug “in you face”.

Magie is verantwoordelijkheid krijgen van het Universum om voor het Hoogste goed van allen te kunnen creëren. Denk je hierbij aan geld of een luxe jacht?  Dan gaat het waarschijnlijk niet werken, omdat dit vanuit je denken is ontstaan.

Echte Magie werkt vanuit je hart. Voelen en weten bijvoorbeeld dat je wilt leven hier op aarde in Vrede, Vrijheid, Liefde en Licht. Dit werkt omdat het Universum jouw Goddelijke zuiverheid voelt en achter je staat.

Hoe meer mensen bewust worden van hun Goddelijke zuiverheid en hun magische vermogens, hoe beter!

Hartelijke groetjes,

Angelique

www.liefdevoorjeziel.nl