Overgang naar Nieuwe Aarde 5D: Inzoomen op de Gebeurtenis – gebaseerd op het boek van Dolores Cannon

Overgang naar Nieuwe Aarde 5D: Inzoomen op de Gebeurtenis – gebaseerd op het boek van Dolores Cannon

Door: Aluska.org – 15 November 2023

Dolores Cannon (1931-2014) was een wereldberoemde regressie hypnotherapeut. Ze voorzag haar cliënten van QHHT – de kwantumtherapeutische hypnosetechniek. Bij deze methode komt de cliënt erachter waarom hij de problemen heeft die hij in zijn leven ervaart. Na enige tijd begon Dolores informatie te verzamelen over de Grote Gebeurtenis dat op het punt stond de vorm van de wereld zoals wij die kennen te veranderen, evenals over vele andere metafysische concepten en kennis die waardevol zijn voor de mensheid. Ze schreef 20 boeken over haar bevindingen en onderzoek.

*****

De informatie die ze heeft verzameld komt van een Bron die ze het onderbewustzijn, het hogere zelf of de overziel noemt. Deze hulpbron is buitengewoon krachtig, vriendelijk en heeft antwoorden op alles. Het is de bron van alle kennis. In sommige gevallen zorgt het zelfs voor onmiddellijke genezing. Het verscheen meestal aan het einde van de behandelsessie, nadat de problemen van de cliënt waren opgelost.

Dolores publiceerde 19 boeken en verliet helaas in 2014 het fysieke vlak, maar liet een zeer constructief werk achter dat een enorme impact heeft op de richting van het leven en de spiritualiteit van veel mensen. Dit artikel gaat verder met een fragment uit haar boek The Convoluted Universe. (Het Gecompliceerde Universum.)

Dit artikel is een thematische voortzetting van de twee voorgaande, die ik jullie ten zeerste aanbeveel om te lezen om alle verbanden te kennen:
10.000 mensen in diepe hypnose beschreven dezelfde boodschap over de toekomst van de mensheid en de echte reden dat we hier zijn. (Klik hier)

Waarom de meeste mensen de Gouden Eeuw niet ingaan. (Klik hier)

De Transformative Gebeurtenis zal een van de grootste dingen zijn die ooit in de geschiedenis van dit universum zullen gebeuren. De activiteiten achter de schermen van de verschillende beschavingen die haar zouden moeten helpen zijn enorm en ongelooflijk divers. Het hele universum kijkt naar wat er op dit moment hier op Aarde gebeurt.

Het interview bevat een compilatie van transcripties van meerdere therapiesessies waarbij Dolores met cliënten werkt:

Peggy: …Dit is een heel belangrijke tijd. Daarom zijn er zoveel mensen hier. Vanwege wat er gaat gebeuren. En die mensen willen het ervaren. Er is dus haast. Het is erg spannend.

Dolores: Waarom willen deze geesten hier op dit moment zijn? Wat willen ze echt ervaren?

Peggy: Ze willen de verschuiving ervaren die plaatsvindt. Wanneer de aarde beweegt, beweegt het hele universum naar een betere plek.

Dolores: Het hele universum?

Peggy: Ja. Je zou niet denken dat één kleine planeet aan het uiteinde van een klein sterrenstelsel zo’n betekenis zou hebben. Maar het is zo. Ik denk dat het strategisch gelegen is. Ik denk dat het te maken heeft met heilige geometrie, maar dat is alles wat ik weet.

Dolores: En daarom komen alle mensen op dit tijdstip? Willen ze hier zijn en het ervaren?

Peggy: Ja. Het zal heel dramatisch zijn. Wanneer dit gebeurt, worden energiegolven door het hele universum uitgezonden.

Dolores: Maar er zijn ook enorme aantallen mensen die er op dit moment voor kiezen om de planeet te verlaten.

Peggy: Degenen die vertrekken, maken ruimte voor anderen om te komen. Ze ervoeren wat ze nodig hadden in dit leven. Ze spraken af om vooral te komen helpen bij grote rampen. Omdat elke grote ramp de aarde dichter bij deze verschuiving brengt.

Dolores: Het lijkt erop dat ik de laatste tijd met veel mensen werk die energiewerkers en spirituele genezers zijn.

Tim:Er zullen er nog veel meer zijn. Dit begint net open te gaan. En mensen zoeken naar andere alternatieven. Ze zoeken naar verschillende manieren… De meeste van deze informatie is niet nieuw. Het is nieuw voor de aanwezigen, maar eigenlijk is het oude informatie. Er zijn slechts een beperkt aantal fysieke vormen beschikbaar. En er zijn zoveel meer geestelijke vormen die hier ook willen komen, dat er nu niet genoeg fysieke vormen zijn.

Dolores: Ik begrijp het. Maar op dit moment, met de groei van onze bevolking, zijn er veel fysieke vormen beschikbaar.

Tim: Er zijn er niet genoeg. Ook hier heb je bepaalde vormen die de beschikbare metafysische vormen proberen te beheersen.

Dolores: Wat bedoel je?

Tim: Je hebt leiders die de beschikbaarheid van fysieke vormen proberen te controleren. Ziekten en oorlogen.

Dolores: Denk je dat ze opzettelijk veel fysieke vormen elimineren? Maar zijn er dan werkelijk slechts beperkte fysieke vormen waar jouw geesttype binnen kan komen?

Tim: Ja. Het is waar.

(Opmerking: aan het begin van elke sessie brengt Dolores het onderbewustzijn van de persoon in een diepe trance, wat verklaart waarom vorige levens of scènes uit andere werelden aan hem verschijnen. Het onderbewustzijn van de persoon spreekt over de persoon onder hypnose in de derde persoon.)

Dolores: Haar hele leven had ze er moeite mee zich anders te voelen. Ze zei dat ze het gevoel had dat ze hier niet thuishoorde.

Francine: Dat klopt, daarom voelt hij zich zo.

Dolores: Heeft ze ooit levens gehad die zich in een fysiek lichaam afspeelden?

Francine: Heel, heel lang geleden. Ze had veel levens in haar lichaam, maar het was minder compact dan het lichaam waarin ze zich nu bevindt. Ze bouwden steden en leefden een harmonieus leven.

Dolores: Waren deze lichamen op aarde?

Francine: Nee. Ver.

Dolores: Zou het haar, vanwege haar nieuwsgierigheid, goed doen om dit te weten?

Francine: Ja. Het onderging een reeks evoluties en werd steeds helderder, totdat uiteindelijk de hele beschaving lichtgevend werd. Ze bleef vele, vele eeuwen in dit licht. Ze vorderden tot het punt waarop ze eenheidsbewustzijn bereikten. Ze voelden de hele tijd eenheid en het was niet nodig om fysieke lichamen te creëren als ze zich niet zo voelden. En toen creëerden ze lichtlichamen. Ze overwonnen de meeste uitdagingen tijdens hun ontwikkeling en het was een plek van harmonie, vreugde en liefde. Het was een zeer comfortabele plek en ook een bevredigende, succesvolle plek.
Daarom is het erg moeilijk voor haar om in zo’n onontwikkelde staat te blijven.

Dolores: Wat is er gebeurd met de aarde?

Francine: Er waren veel problemen in het deel van de Melkweg waar de aarde zich bevindt. Bij duisternis is het uit balans. De Grote Raad is bijeengekomen en het is tijd om dit systeem te infiltreren. Door op deze planeet te incarneren kregen de lichtwezens de kans om dit licht van hen te geven aan de planeet Aarde, die overspoeld werd met duisternis.
Ze bood zich vrijwillig aan voor de baan omdat ze wist dat ze het aankon.

Dolores: Maar het is anders als je hier in het lichaam komt, nietwaar?

Francine: Ja, ze had het heel moeilijk om zich aan te passen. Het is heel moeilijk om van een plek waar zoveel vredigheid heerst naar zo’n zeer dichte, langzame planeet te gaan, met zoveel pijn. Mensen zoals zij voelen dit heel sterk omdat ze erg gevoelig is.

Dolores: Het zijn hele vriendelijke mensen, en ze hadden niet de opzet van andere levens op aarde om het plotselinge verschil te verzachten.

Francine: Ja. Het moet veel moed hebben gekost om hierheen te gaan. En we zijn erg dankbaar dat ze gaan, want daardoor wordt het plan werkelijkheid. En het werkt. Het plan werkt.

Dolores: Er zijn nog veel meer mensen die zich vrijwillig hebben aangemeld, toch?

Francine: Er zijn er heel veel. Duizenden en duizenden. En miljoenen. En nu worden er veel baby’s geboren die in de rij staan te wachten. Daarom kreeg Francine een tweeling omdat ze samen wilden komen.

Dolores: Waarom besloot Jean nu terug te komen? Je zei dat ze hier op andere belangrijke momenten in de geschiedenis van de aarde was?

Jean: Dit is de grote. *lacht* Dit is geweldig. Dit gebeurt nu. En velen herinneren zich wie ze werkelijk zijn en er wordt contact met hen opgenomen. Ze brengen nieuwe baby’s en ze houdt van baby’s. Het helpt dus anderen om energieën in evenwicht te brengen. Het dient als brug.
Jij bent ook een brug. Natuurlijk ben je dat. Sommigen van jullie zijn hier om te helpen informatie te brengen en te overbruggen. Zij zijn ambassadeurs.

Dolores: Help deze mensen wakker te worden en erachter te komen wie ze zijn?

Jean: Absoluut. En wees oké. Om hen te helpen de ervaringen te omarmen die ze terzijde hebben geschoven. Het is een grote tijd op jullie planeet, omdat dit het cruciale kernpunt is. Hier ontwaak je als planeet uit een droom waarin je dacht dat je alleen was. Dat jij alles bent wat er is. Jullie Aarde evolueert. Jullie zijn allemaal aan het evolueren. Alle ogen zijn nu op de aarde gericht. Dit is het grote beslissende punt. Velen hebben gevochten om hier te zijn. Zelfs kinderen die maar een paar uurtjes komen.
Jullie zullen het allemaal verdragen. Een badge dat je hier bent geweest.

Dolores: Zelfs voor een paar uur?

Jean: Absoluut. Om op deze planeet te zijn, in een tijd van dit soort evolutie, is een voorrecht. Geen enkele planeet was ooit eerder op deze manier, op deze unieke manier geëvolueerd. Je hebt het vermogen om de identificatie bij je te dragen dat je op een planeet bent geweest die in het hele multiversum bekend zal zijn, zelfs als je hier nog maar een paar uur bent. Dan kun je zeggen: ‘Ik was op aarde ten tijde van haar evolutie.’ Waarom niet?
De synchronisatie om deze ervaring te creëren is veel groter dan enig mens op dit moment kan bevatten. Dit is een grootse orkestratie die niet alleen op jullie Aarde plaatsvindt, maar met de hulp van velen. Er zijn er zo veel. En geen enkele andere planeet heeft dit eerder gedaan.

Dolores: Er is mij verteld dat het het hele universum in de gaten houdt.

Jean: Meer dan ruimte. Er kijken zelfs mensen uit andere universums toe.

Dolores: Omdat het nog nooit eerder is gebeurd dat een hele planeet naar een andere dimensie verhuist?

Jean: Nooit. Helemaal niet.

Tijdens een healingsessie werd Suzanne teruggevoerd naar de tijd dat ze een jonge man was van een Indiaanse stam die een groepsverschuiving naar een hogere dichtheid/dimensie ervoer.

Suzanne: Ik denk dat we een aards bewustzijn in ons hebben, bijna alsof we al in een andere dimensie zijn. Dus óf we konden het waarnemen vanaf de plek waar we waren, óf we hebben ooit op aarde gewoond en zijn toen verhuisd.

Dolores: Dus als je van de aarde vertrok, heb je dan deze fysieke plek meegenomen?

Suzanne: Een groep mensen die je een ‘band’ zou kunnen noemen omdat er niet veel van waren, had een punt bereikt waarop de frequenties veranderden. Toen maakten ze allemaal een soortgelijke ervaring door. Toen mensen deze dingen in een groep deden, kon de hele samenleving transcenderen.

Dolores: Was dat expres? Was het iets waar over gesproken werd?

Suzanne: Ze heeft ervoor gepraat en gewerkt. Mensen hebben er samen naar gestreefd.

Dolores: Dus niet iedereen deed het, alleen een bepaalde groep mensen?

Suzanne: Toen waren het allemaal mensen die we kenden. We waren een indianenstam en we wisten dat er andere stammen in de buurt waren, maar die maakten geen deel uit van onze wereld, onze aardse samenleving. Wij waren het alleen. Wij waren alleen geïnteresseerd in wat er met ons zou gebeuren.

Dolores: Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Heb je les gehad?

Suzanne: Generaties lang waren er leraren, wijze mensen. En we leerden door meditatie. Wij waren het allemaal. We zijn misschien maar met een paar honderd, maar dat was toen onze hele wereld. Ik denk dat we dat al hebben meegemaakt voordat we hierheen verhuisden. We kwamen en gingen individueel en in groepen. De frequentie werd verhoogd, we hebben het meegemaakt en zijn toen teruggegaan.

Dolores: En namen jouw mensen hun fysieke lichaam en hun omgeving mee toen ze naar een hogere dimensie verhuisden? Is het juist?

Suzanne: Daar ben ik niet zeker van. Ik denk dat ze óf een vergelijkbare omgeving manifesteerden als waar ze vandaan kwamen, óf naar een andere dimensie verhuisden die al zijn vorm had. Ik zie dat ons wordt gevraagd terug te gaan. En nu huil ik. Er wordt ons gevraagd terug te keren naar de aarde.

Dolores: Moet de hele groep teruggaan?

Suzanne: Slechts enkelen van ons. Omdat we dingen weten die mensen zouden helpen. En we hebben een groot medeleven met mensen.
Wij zijn eeuwig. We zijn verhuisd van een fysieke plek waar we zouden kunnen sterven naar een hogere plek/frequentie waar het niet nodig is om te sterven. We zijn erin geslaagd om zelfs de moleculaire structuur van ons lichaam te transformeren. Ik denk dat we een spirituele essentie hebben verworven.

Dolores: Dus jullie lichamen hebben hun moleculaire structuur veranderd?

Susanne: Ja, absoluut. Ik bedoel, we hadden kunnen sterven, maar we konden het niet massaal doen. Dit was een beetje ons experiment. Het was een groepsgeestfusie vanuit 3D. Het was een voorafschaduwing van waar we nu naartoe kunnen gaan.

Dolores: Dus jullie groep was in eerste instantie alleen maar aan het experimenteren.

Susanne: Ja. Ik denk dat er mensen waren die andere manieren probeerden. Dit was onze manier.

In dit deel van de sessie sprak het onderbewustzijn via cliënt Anne en sprak over haar in de derde persoon. Het wezen waarmee Dolores communiceerde bleek goed verbonden te zijn met operaties op aarde en had een grondige kennis van de Cabal en het oppervlakteleven.

Anne: Binnenkort zal er grote turbulentie zijn. Je moet heel gegrond zijn. Er zal veel verwarring over bestaan. Je zult stabiliteit nodig hebben, en iedereen die hier is, omdat mensen verdwaald, verward en met veel pijn zullen lijden. Begrijp jij mij?

Dolores: Bedoel je met turbulentie de catastrofale aardse transformaties die plaatsvinden?

Anne: Situaties veroorzaakt door mensen en ook situaties veroorzaakt door veranderingen in de aarde. En de komst van nieuwe energieën en wezens die mensen niet gewend zijn te zien. Dit zal een grote chaos veroorzaken, dus alleen degenen die begrijpen wat er aan de hand is, zullen kalm blijven en een geruststelling zijn voor de verwarden.
Onthoud dit en wees erop voorbereid, want het is heel gemakkelijk om erover te theoretiseren totdat de situatie zich op het fysieke vlak manifesteert. Vervolgens moet het fysieke lichaam voorbereid zijn op het omgaan met de energieverschuivingen en schokken die met het veranderingsproces gepaard gaan. Begrijpen wat er aan de hand is, is één ding. Het is iets anders om midden in de chaos te zitten en kalm te blijven terwijl de chaos zich voordoet.

Dolores: Dat is moeilijk voor mensen, nietwaar?

Anne: Het is moeilijk. Maar het is een essentieel en praktisch gebied waar we ons op dit moment op moeten concentreren. Je helpt op fysiek niveau, je bent fysiek net als zij en andere wezens. Dus op fysiek niveau ben je in staat om de rust te brengen die nodig zal zijn in tijden van chaos.

Dolores: Maar zullen mensen wel naar ons luisteren?

Anne: Het is niet aan jou om te beslissen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat je een rustige en geaarde energie hebt voor degenen die naar je willen luisteren. Dat op zichzelf vergt veel fysiek werk om die energieën op hun plaats te houden, want dat is wat jullie kwamen doen.

Anne is hoog opgeleid omdat haar levenservaringen van haar vereisen dat ze kalm blijft te midden van waanzin. (Anne beleefde een jeugd met gewelddadige en onstabiele ouders en daarna een chaotisch huwelijk.)

Anne: Het was een goed oefenterrein voor haar, dus als de tijd daar is, zal het niet zo moeilijk voor haar zijn om die fysieke kalmte te bewaren. Begrijp jij mij?

Dolores: Ja, ik begrijp het. Mij werd verteld dat deze veranderingen ervoor zouden zorgen dat de aarde in tweeën zou splitsen. Oude Aarde 3D en Nieuwe Aarde 5D. Dit zal gebeuren naarmate de vibratie en frequentie geleidelijk toenemen. Is het juist?

Anne: Dat klopt. Er is een andere wereld waarin sommige zielen blijven of kiezen om in te leven na de veranderingen die hebben plaatsgevonden.

Dolores: Je bedoelt dat iemand op de oude aarde kan blijven?

Anne: Ja, ze kunnen in een wereld blijven die het trillingsniveau handhaaft waarin ze willen blijven. En dat zal de plek zijn waar ze verblijven of naartoe verhuizen. De nieuwe energieën zullen alleen van toepassing zijn op die individuen die hun eigen energie in deze vibratie hebben gewerkt.

Dolores: Zal de turbulentie waar je het over had zich voordoen op de oude aarde?

Anne: Het gebeurt nu terwijl we deze veranderingen doormaken. Dit is een tijd van transformatie die de komende jaren zal plaatsvinden en de uitkomst is door velen voorspeld. Ik heb er niet veel aan toe te voegen, behalve dat degenen die hier nu zijn zich bewust moeten zijn van de belangrijke rol die zij spelen op het fysieke vlak voordat de veranderingen plaatsvinden, of voordat de definitieve veranderingen plaatsvinden. Midden in het proces is er behoefte aan degenen die hier zijn om te helpen. Om in een rij te gaan staan, als je wilt, alsof het in het leger is. Het is tijd voor hen om te verschijnen en te beseffen dat zij geroepen zijn om zeer aanwezig en gereed te zijn.
En houd je voeten op de grond, want er kunnen situaties zijn waarin de ziel zich op een sleutelpunt bevindt waar zij wijsheid met een hoge vibratie zou moeten en kunnen manifesteren. En misschien kun jij op dat moment een verschil maken.

Dolores: Wat bedoel je met kunnen en moeten hebben? Alsof ze het niet hoeft te laten zien?

Anne: Hun spirituele groei bevindt zich misschien in een grijs gebied. Ze kunnen zich kwalificeren om naar een hogere vibratie te gaan als ze de moed hebben om te springen. Of ze kunnen ervoor kiezen om niet verder te gaan, en dat is hun keuze. Jouw rol, als je je energie op peil kunt houden, kan absoluut cruciaal zijn voor iemand in die situatie, omdat jij de hand kunt zijn die hij of zij kan uitreiken om op te springen.

Dolores: Om een sprong te maken naar een hogere vibratie.?

Anne: Ja.

Dolores: Maar de hogere vibratie, de nieuwe Aarde, zal deze turbulentie niet ervaren?

Anne: Nee.

Dolores: Het lijkt erop dat we ons momenteel in deze fase van turbulentie bevinden.

Anne: Maar het is nog maar het begin. Het is begonnen, maar de echte chaos heeft nog niet plaatsgevonden. De chaos, de waanzin van mensen die verward rondrennen omdat al hun illusies zijn gevallen. Dit zal een tijd zijn van beproeving van innerlijke kracht, gericht op degenen onder jullie die hier zijn om te helpen in dit proces. Er zal een tijd komen dat mensen in verwarring en angst door de straten zullen rennen.

Dolores: Dat dacht ik ook, tsunami’s en orkanen.

Anne: Maar dat het zich in de meeste steden wereldwijd heeft vermenigvuldigd, is een heel ander scenario.

Dolores: Zullen er in veel steden soortgelijke rampen plaatsvinden?

Anne: Sommige zullen van natuurlijke oorsprong zijn, maar sommige zullen veroorzaakt worden door degenen die aan de macht zijn en proberen de dingen te houden zoals ze zijn. Zij zijn op de hoogte van deze veranderingen. Ze weigeren ze te accepteren. Het is als een kind dat de waarheid niet wil horen. Ze weigeren toe te geven dat ze niet langer leidend zijn. Ze blijven dus vasthouden aan het oude script en kunnen voor meer verwarring zorgen. Ze hebben het gevoel dat ze het proces kunnen vertragen en de vibratie van de planeet laag kunnen houden door de mensheid in angst te houden.

Dolores: Ze proberen mensen angst aan te jagen.

Anne: Angst heeft altijd in mensen gezeten, want zo hebben de meeste, zo niet alle, samenlevingen van deze wereld jarenlang gefunctioneerd. Angst is de enige manier waarop ze hun macht hebben behouden. Bijna iedereen in de wereld is bang. Er zijn verschillende niveaus van angst, maar deze veranderingen en technologie die iedereen in staat hebben gesteld vrij te communiceren, hebben grote zorgen veroorzaakt bij de heersers, omdat nu de angst aan het verdwijnen is. Veel dingen die gebeuren, zelfs rampen, fungeren als katalysator en creëren angst om ermee door te gaan. En dus is het in zekere zin een reiniging. Maar degenen die aan de macht zijn, willen niet dat dit proces plaatsvindt en geven er de voorkeur aan een hoog niveau van angst in stand te houden. Als een wanhopig kind proberen ze elke tactiek die ze op dat moment kunnen bedenken om de angst niet te laten bezinken, want dat is wat er gebeurt. De angst verdwijnt uiteindelijk onder de bevolking, ondanks wat er aan de oppervlakte gebeurt.

Dolores: Mensen beginnen voor zichzelf te denken.

Anne: Ze beginnen. Ze hebben te maken met hun eigen demonen terwijl het leven hen naar plaatsen brengt waar ze dingen moeten ervaren die ze nergens anders mee te maken zouden krijgen. Hun angsten komen naar boven. Het is dus een zuivering die, naarmate deze voortduurt, hen steeds meer zal bevrijden. Dit proces wordt bij hen intenser als ze zich ervan bewust worden.
De heersers willen het vertragen en denken dat er misschien een manier is om het te stoppen. Ze zullen de situatie dus tot het absolute uiterste drijven. Veel mensen zullen niet klaar zijn voor de voorsprong waar de elites naartoe streven.

Dolores: Is oorlog een optie?

Anne: Oorlogen en ook hun ziekten waar ze mensen bang voor maken.

Dolores: Ja, mensen accepteren het als hun realiteit.

Anne: Ziekten worden extreem onevenredig in beeld gebracht en zijn geen epidemieën zoals ze soms worden voorgesteld. De media en films laten jullie hun wanhoop zien door de massa te voorzien van informatie die volkomen duister en op angst gebaseerd is. Thema’s als moord, dood en verraad, aanrandingen en dergelijke houden het bewustzijn op deze zaken gericht.
Ze kiezen er bewust voor in plaats van hoop en inspiratie uit te beelden. Maar toch wordt er momenteel genoeg goed nieuws uitgezonden, het is niet te stoppen als een domino-effect.

Dolores: Een andere angst die de regering probeert te bevorderen is terrorisme.

Anne: Ja. Het is een ander hulpmiddel, net als ziekten. Zoek excuses om mensen een reden te geven om bang te zijn en niet om zich te verenigen, maar om te geloven dat de overheid hun problemen zal oplossen. Dit zijn denkbeeldige problemen en onbewust zijn veel mensen zich hiervan bewust. Dit is de reden waarom ze hun toevlucht nemen tot belachelijke verhalen die alleen degenen die willen geloven geloven, omdat iedereen met een logische en redelijke redenering ze niet zou kunnen geloven.

Dolores: Ja, iedereen die voor zichzelf denkt.

Anne: Ze geven de massa een keuze in hoe ze de grens verleggen. En op deze manier dient het ook zijn doel. Juist door de grenzen te verleggen, zodat ieder mens kan kiezen. Want dit is verkiezingstijd. Dit is niet langer een tijd van middenweg en neutraliteit.

Dolores: Je zei eerder dat we er voor de mensen zouden zijn als er chaos uitbreekt. Kan dit veroorzaakt worden door rampen?

Anne: Rampen en het uiteenvallen van overheidsstructuren. De ineenstorting van het vangnet waarvan de meeste mensen denken dat het hen zal redden. Bijvoorbeeld hun sociale zekerheid, hun lonen, hun banen en hun religieuze overtuigingen. Vooral als er schepen en dergelijke opduiken, zijn ze daar niet klaar voor. Daarom kunnen ze in shock en verwarring rondrennen, onzeker over wat echt is en wat niet. De structuur van de overheid valt uiteen en desintegreert verder tot op het punt van chaos.

Dolores: De anderen zoals ik en Anne zijn degenen die hier zijn om de mensheid en de aarde te helpen?

Anne: Degenen die klaar zijn om deze veranderingen te zien en niet in angst bezwijken, zullen de pijlers zijn waarop anderen zullen leunen als niets voor hen zinvol is. Het betekent niet noodzakelijkerwijs dat je ze de waarheid zult vertellen, het betekent alleen dat je niet zult vallen zoals zij.

Dolores: Omdat ik dacht: wat kunnen we doen als iedereen in chaos verkeert?

Anne: Zolang je niet gek wordt en kalm bent, maakt het niet uit wat je doet.
Mensen zullen het in je zien en ernaar zoeken, omdat ze niet weten wat ze moeten denken van wat ze zien. Als schepen verschijnen. Je zult weten, je zult een zeker gevoel van vertrouwen hebben dat de dingen goed zijn en zullen komen. Je bent niet gek.

Dolores: De anderen zullen helemaal geen voorbereiding hebben.

Anne: Precies. Het is ook een tijd die voor veel zielen zeer zeldzaam is vanwege de lessen die beschikbaar zijn, omdat het een ongebruikelijke tijd is die deze planeet nog nooit heeft meegemaakt. Het is een kans om een zeer unieke reis van de ziel te ervaren. Verbeter je niveau door ervaring, door de uitdagingen die het met zich meebrengt. Daarom zijn veel gevorderde zielen geïnteresseerd in deze mogelijkheid en willen ze ook hierheen komen.

Dolores: Maar in de nieuwe wereld zijn de zaken anders dan in de oude wereld. Zullen ze daar ook geen chaos ervaren?

Anne: Nee, chaos wordt vooral veroorzaakt door het uiteenvallen van geloofssystemen. Chaos wordt veroorzaakt doordat geloofssystemen worden uitgedaagd en er een leegte voor in de plaats ontstaat. En dat is voor velen chaos. Degenen die de nieuwe wereld binnengaan, zijn afgestemd op nieuwe geloofssystemen en zullen daarom niet langer vechten zoals ze nu vechten.
Het is niet zo dat het een transformatie is waarbij mensen plotseling iets worden wat ze niet zijn. Het gaat gewoon om veranderingen. Mensen kunnen bewegen, of niet.

Dolores: Ik heb ook gehoord dat wanneer de transitie plaatsvindt, we onze fysieke lichamen mogen meenemen als we dat willen. Is het juist?

Anne: Dat is waar, maar dat zal maar voor korte tijd zijn. Een volgende transitie zal zeer kort daarna plaatsvinden.

Dolores: Wat zal er op dat moment gebeuren?

Anne: De mensheid zal pure energie worden.

Dolores: Eén die ervoor zorgt dat de aarde stijgt?

Anne: Dat klopt.

Dolores: Ik heb ook gehoord dat niet iedereen slaagt.

Anne: Iedereen krijgt een kans. Of ze de sfeer kunnen behouden of niet, is aan hen individueel. Er zal geen oordeel over hen worden geveld. Ze zullen eenvoudigweg in staat zijn om energie vast te houden, of ze zullen het niet doen. Maar ondanks zulke meningen zal niemand vernietigd worden. Ze worden in de juiste ruimte geplaatst, afhankelijk van de trillingen die ze uitzenden.

© aluska.org 2023

Vertaling: wakkeremensen.org