Hoe De Gedachten Van Anderen Lezen Met Behulp Van Telepathie

Hoe De Gedachten Van Anderen Lezen Met Behulp Van Telepathie

15 September 2022 / aluska.org

Met telepathie kun je de gedachten van anderen lezen. Onze astrale lichamen kunnen veel meer gegevens ontvangen en doorgeven dan we beseffen. Om je telepathische zintuigen echt te gebruiken, moet je ze oefenen en trainen als een denkbeeldige spier.

Hoe train je telepathie?

1: Geloof in jezelf en je mogelijkheden

Geloven in jezelf en in je eigen capaciteiten zorgt ervoor dat je telepathie zich kan manifesteren. Je kunt er niet met een gesloten geest aan beginnen, met de gedachte dat je het toch niet kunt. Sta zo open mogelijk voor deze mogelijkheid.

2: Zoek een rustige plek om te oefenen en iemand om af en toe mee te oefenen.

Ga niet in zee met iemand die er niet voor open staat en er geen vertrouwen in heeft. Zorg ervoor dat het iemand is waarmee je je kunt ontspannen.

3: Neem de tijd om te mediteren en je af te stemmen op jezelf.

Ontspan je, maak je geest vrij van afleidende gedachten en concentreer je alleen op het huidige moment en je telepathische partner.  Steek wat kaarsen, een geurstokje of een aromatherapielamp aan, dit zal je helpen om je gedachten van de gebruikelijke dagelijkse beslommeringen af te brengen.

4: Begin met het oefenen van telepathie

Kies nu wie de ontvanger en wie de afzender wordt. Ga comfortabel zitten, houd elkaars hand vast, probeer te achterhalen welke gedachten de persoon uitzendt, en wissel later af.

Om het in het begin minder moeilijk te maken, moet je een reeks opties afspreken. De zender kan alleen emotionele gevoelens sturen en de ontvanger zal proberen waar te nemen wat de zender voelt. Of je kunt kleuren afspreken, eerst allebei basis, later uitgebreid. Misschien zijn er ook nummers. Sommige mensen zijn beter in het oppikken van emoties, anderen van beelden.

5: Raak niet ontmoedigd

Ook al is het niet makkelijk voor je om te accepteren, vallen en opstaan is de beste manier om telepathie te leren. Probeer ontspannen te zijn en vang het eerste dat door je gedachten flitst. Zodra je begint te denken, zal telepathie niet goed werken. Hoe meer tijd je eraan besteedt, hoe meer je denkbeeldige telepathische spier wordt geactiveerd en je er geleidelijk aan beter in wordt.

Merk in normaal bedrijf wanneer je geslaagd bent in telepathie. Je dacht aan iemand en zij reageerden. Je had een zin in je hoofd en iemand naast je zei hem hardop, of je zei hem tegelijkertijd.

Je kunt ook telepathie ontwikkelen met je huisdier. Communiceer met hem in gevoelens en beelden en probeer zijn emoties terug te vangen. Het zal je een veel betere bewaarder maken en je zult automatisch intuïtief onmiddellijk reageren op zijn behoeften. Immers, de meeste goede fokkers doen dit, maar beseffen het niet.

© Alue K. Loskotová, www.aluska.org 2022

Vertaling: wakkeremensen.org