Dingen Die Waarschijnlijk Je Buitenzintuiglijke Vermogens Blokkeren

Dingen Die Waarschijnlijk Je Buitenzintuiglijke Vermogens Blokkeren

Door: K. Loskotova – 4 November 2022 – aluska.org

Alle mensen hebben het vermogen tot een zesde zintuig, dat zich in verschillende mate en op verschillende manieren manifesteert. Maar niet iedereen kan het gebruiken. In veel mensen schuilt een verborgen potentieel dat alleen maar aangemoedigd en geoefend hoeft te worden. Als je je buitenzintuiglijke vermogens niet kunt aanspreken, is de kans groot dat iets ze blokkeert.

Er zijn veel verschillende dingen die deze energieën kunnen blokkeren, en ze zijn moeilijk te weerstaan in het dagelijks leven. Als u de volgende oorzaken herkent, kan een levensverandering de gewenste resultaten opleveren.

Stress en haast stapelen zich op in je leven

Stress kan in het leven niet volledig worden vermeden, maar kan wel tot op zekere hoogte worden voorkomen of tegengegaan. Zodra stress en haast een bepaald punt bereiken, begint het ernstige destructieve effecten op je te hebben. Je zult niet alleen zwak zijn in je lichaam, maar ook in je geest. Je zult overweldigd en uitgeput zijn en geen energie, tijd of zin hebben om je paranormale krachten te ontwikkelen. Als je spiritueel wilt leven, moet je vertragen en kalmeren.

Je onderdrukt je emoties.

Onderdrukte emoties kunnen slechts tijdelijk worden verborgen. Vroeg of laat komen ze naar buiten, soms op een ongepaste manier en op een ongepast moment. Als je niet met je emoties kunt werken en weigert ze te ervaren, stopt je psychische en spirituele energie ermee. Pas als je leert je emoties de natuurlijke koers en ruimte te geven die ze verdienen, beginnen je natuurlijke spirituele en intuïtieve vermogens zich te manifesteren.

J e omringt jezelf met de verkeerde mensen

Als je verkeerde mensen de ruimte geeft in je leven, moet je nu stoppen. Banden verbreken met destructieve personen zal helpen de stroom van je natuurlijke energieën te herstellen en je buitenzintuiglijke vermogens te herstellen. Pas op voor de verkeerde mensen. Hoe vaker je in hun buurt bent, hoe toxischer je zelf wordt. Je verliest je energie en je derde oog sluit zich.

Je vergeet jezelf te aarden

Als je niet geaard bent, kunnen andere mensen je gemakkelijk energie ontnemen en je ook mentaal uitputten. Je moet de tijd kunnen nemen voor wandelingen op blote voeten in de natuur en soms knuffelen om je energie te herstellen. Als je altijd opgesloten zit in huis, moet je niet verbaasd zijn als je energie zwak is. Dat kan niet zonder contact met de natuur.

Je geeft niet om je welzijn

Je moet actief voor je lichaam en geest zorgen. Jouw algemene welzijn is erg belangrijk. Als je het type bent dat niet of niet goed beweegt en zich niet kan ontspannen, moet je dat veranderen.

Je bent vergeetachtig en niet gericht op het heden.

Mindfulness is de sleutel, en daar ontbreekt het de meeste gewone mensen aan. Als je niet mindful en alert bent, dan registreer je ten eerste niet de subtiele leiding die je ontvangt (je negeert de tekenen en ziet de intuïtie over het hoofd) en ten tweede is de kans groter dat je je geest bezighoudt met onzin over wat je in het verleden verkeerd hebt gedaan, wie je wat heeft aangedaan, obsessief bezig bent met angst voor de toekomst en met andere mensen en roddels over hen, in plaats van aan jezelf te werken. Dit blokkeert je spirituele energieën.

Je hebt gewoon geen tijd

Je hebt het te druk en je rent rond als een vod op een stok van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Je brengt geen tijd door in de natuur omdat je er in je drukke schema niet aan toe komt. Je moet schoonmaken, boodschappen doen, naar je werk gaan, de kinderen halen, huiswerk met ze maken, de hond uitlaten, ’s avonds onder de dekens kruipen en je bent klaar… Als je een hectisch en consequent zeer druk leven leidt, is het geen wonder dat je geestelijke vermogens zich niet ontwikkelen, ze worden belemmerd. Geestelijke kracht is als een spier, die wordt in de loop der tijd opgebouwd door oefening en de opeenstapeling van energie. Als je het verliest en je geestelijke spier op geen enkele manier oefent, stopt hij gewoon met werken.

Luister HIER ( Duitstalig) naar het artikel in de audio-versie.

© Alue K. Loskotová, www.aluska.org 2022

Vertaling: wakkeremensen.org