Deze Vragen Zullen Onthullen Of Je Een Sterrenziel Bent.


Deze Vragen Zullen Onthullen Of Je Een Sterrenziel Bent.

Door: Aluska.org – 2 Maart 2023

Je hebt vast wel eens gehoord van sterrenzielen en je afgevraagd of je er één van bent. Deze groep kent nog meer subcategorieën waarin men kan worden ingedeeld. Dit zijn de indigo, regenboog en kristal “kinderen” – hoewel de meesten van hen nu volwassen zijn.

Sterrenzielen zijn mensen die om verschillende redenen vanuit vele hoeken van het universum hierheen zijn gestuurd. Al deze mensen hebben unieke vermogens en hun doel is de mensen van deze planeet vrede en een bewustzijnsverandering te brengen. Sommigen zijn op de natuur gericht en anderen zijn veel meer met de mensheid bezig.

Als je wilt weten of je een van de Sterzielen bent, vraag het dan gewoon aan jezelf. Hier zijn vijf basisvragen die je jezelf zou moeten stellen. Als je merkt dat het goed bij je past, doe dan je onderzoek en verdiep je in de wereld van de Sterrenzielen. Je zou wel eens verbaasd kunnen zijn over wat je uiteindelijk over jezelf ontdekt.


Ben jij een Indigo kind?

1. Vecht je tegen de autoriteiten?
2. Vind je dat je het verdient om op deze planeet te zijn?
3. Ben je ongemakkelijk met conformiteit?
4. Ben je erg empathisch?
5. Dagdroom je vaak gedurende de dag?

Ben je een Kristalkind?

1. Ben je te vergevingsgezind tegenover andere mensen?
2. Ben je sterk artistiek?
3. Zie of hoor je vaak geesten of je spirituele gidsen?
4. Ben je onverschrokken?
5. Haat je conflicten?

Ben je een Regenboogkind?

1. Ben je een persoonlijkheid met veel energie?
2. Heb je de neiging om nog energieker/actiever te zijn dan de meeste andere mensen?
3. Ben je een expressieve, sterke persoonlijkheid?
4. Heb je het vermogen om anderen te genezen?
5. Heb je de neiging om je niet op je plaats te voelen in de maatschappij?

Als je alle bovenstaande vragen voor één groep met ja hebt beantwoord, dan is het mogelijk dat je tot die groep behoort.

 

Hoewel het op het eerste gezicht misschien niet zo lijkt, is elk van deze groepen heel belangrijk voor de vooruitgang van de mensheid, en als je tot een van hen behoort, ben je hier geplaatst met een belangrijke missie. Je zult helpen (of al helpen) om de wereld ten goede te veranderen.

Indigokind

Indigo zielen incarneren hier al minstens honderd jaar. Zij hebben genezende krachten, kunnen aura’s aanvoelen en harmoniseren. Ze zijn meestal intelligenter en gevoeliger dan de meeste andere mensen. Ze vallen op in de groep omdat ze heel uniek zijn. Ze zijn zeer emotioneel en gepassioneerd, en soms overweldigen deze gevoelens hen.

Het kristalkind

Kristalkinderen zijn hier geplaatst om aan de rest van de wereld de krachten te openbaren die wij allen in ons hebben. Deze groep functioneert eerder samen dan afzonderlijk en is in staat andere mensen te helpen een hogere staat van bewustzijn te bereiken. Het zijn zeer meelevende en zorgzame wezens.

Regenboogkind

Zij zijn gekomen om mensen te helpen zich verder te ontwikkelen. Zij streven ernaar hun geliefden vreugde en harmonie te brengen en zijn altijd goedgehumeurd. Zij zijn niet het soort mensen dat de dingen te zwart ziet, zelfs in de ergste situatie vinden zij iets om hen op te vrolijken.

 

© aluska.org 2023

Vertaling: wakkeremensen.org