De Ongemakken Die Spiritueel Begaafden Meer Treffen Dan Anderen

De Ongemakken Die Spiritueel Begaafden Meer Treffen Dan Anderen

31 Oktober 2022

Spiritueel begaafde mensen zijn in deze wereld gekomen met een groot en kostbaar geschenk. Daardoor worden ze echter ook diep getroffen door veel dingen die de gemiddelde mens misschien niet eens opmerkt. In het bijzonder moeten zij goed letten op de mensen met wie zij zich omringen en de energieën die zij binnenlaten.

Hoewel sommige van deze dingen u misschien niet ernstig lijken, betekenen ze veel voor spiritueel begaafde mensen.

Ze worstelen met intense emoties

Spiritueel begaafde mensen worstelen vaak met hun eigen emoties omdat die voor hen heel intens zijn. Ook al denken ze dat ze alles op een rijtje hebben en er geen problemen zijn, zelfs het kleinste dingetje kan hen van de wijs brengen. Net zoals deze mensen gevoelig zijn voor energieën, zijn ze ook gevoelig voor gevoelens en voelen ze die veel sterker dan de gemiddelde mens. Geestelijk vermogen, gevoeligheid en emotionaliteit zijn, kortom, verbonden vaten die als een geheel werken.

Ze kunnen dingen voelen die anderen niet kunnen voelen.

Spiritueel begaafde mensen kunnen dingen voelen die andere mensen niet kunnen voelen. De eerste paar seconden kunnen zij bijvoorbeeld goede en slechte mensen herkennen, of de onbestemde benauwdheid in een kamer wanneer iemand over reageert of gefrustreerd is, terwijl alles er aan de buitenkant normaal uitziet. Hierdoor worden spiritueel begaafden soms beschouwd als zonderlingen, of lijken ze onlogisch te handelen omdat ze reageren op basis van hun verhoogde zintuigen, die hen meer informatie geven over hun omgeving dan de gemiddelde persoon.

Ze worden midden in de nacht wakker

Spiritueel begaafde mensen worden meestal op het heksenuur wakker, waardoor hun helderziende vermogens worden gestimuleerd en zij intense ervaringen opdoen. Zowel droom als astraal, die hen uit hun slaap halen. Dit compliceert het leven van de werkende of schoolgaande helderziende die, in plaats van te slapen, ’s nachts naar het plafond staart en probeert te begrijpen wat hij zojuist heeft gezien. Daarom is het noodzakelijk vroeg naar bed te gaan en een regelmatige routine aan te houden.

Lees ook: Heksenuur: Waarom gebeuren er rare dingen met ons tussen 3:00 en 4:00 ’s nachts?Voordat hij de kamer binnenkomt, voelt hij slechte energie…

Spiritueel begaafde mensen voelen de energieën van plaatsen die ze gaan betreden. Ze voelen ook van tevoren de energie aan van mensen die ze nog moeten ontmoeten. Hoewel dit een goede zaak is, is het ook pijnlijk en vaak verwarrend. Als je dit vermogen hebt, moet je het gaan gebruiken en begrijpen dat het een soort zien in de toekomst is. Als je ergens naartoe zou moeten gaan, maar je wilt niet gaan en je weet niet waarom – misschien was het jouw idee en heb je het zelf georganiseerd – dan is het je intuïtie die je van tevoren vertelt dat je niet moet gaan. Voordat een helderziende dit begrijpt en naar dat gevoel handelt, ondervindt hij vaak veel problemen en grote teleurstellingen bij mensen. Als gevolg daarvan schuwt hij echter veel plaatsen en mensen, en dat maakt hem tot een rariteit in de ogen van onwetenden.

Ze bevinden zich vaak in een staat van volledige uitputting…

Voor spiritueel begaafde mensen is het gewone leven en het contact met mensen uiterst psychisch en energetisch veeleisend. Als zij hun levensstijl niet kunnen aanpassen zodat deze hen niet overbelast, komen zij vaak in een situatie terecht waarin zij al hun energie en psychische reserves hebben opgebruikt en beginnen af te takelen, of maandenlang met een ziekte rondlopen waar zij niet vanaf komen. De enige uitweg is een grote verandering in levensstijl om het energieverlies te minimaliseren.

Je bent niet zoals anderen en kunt daarom niet leven zoals anderen. Totdat je dat accepteert, zul je niet beter worden.

Ze hebben levendige dromen en nachtmerries

Spiritueel begaafde mensen hadden vroeger zeer levendige dromen, maar dit brengt ook behoorlijk heftige nachtmerries met zich mee. Levendige nachtmerries kunnen zo veel voor iemand betekenen dat ze hem tot de rand van zijn geestelijke vermogens drijven, waar door hij bang is om ’s nachts zijn ogen te sluiten. Voor veel spiritueel begaafde mensen is het te veel. Het is het ergst in de kindertijd wanneer men erg kwetsbaar is en niet weet hoe men er mee om moet gaan. Met de volwassenheid is men beter in staat zijn dromen te begrijpen, onaangename ervaringen onder ogen te zien en het ontstaan van nare dromen actief te voorkomen door geestelijke hygiëne en een goede levensstijl.

Ze voelen zich als verschoppelingen

Spiritueel begaafde mensen hebben bijna nooit het gevoel dat ze erbij horen. Ze weten dat ze opvallen en moeten dit feit in hun jeugd verwerken. Zolang ze persoonlijk volwassen worden en hun capaciteiten en zichzelf accepteren, vinden ze het niet erg. Toch komt van tijd tot tijd de gedachte op hoe hun leven er uit zou kunnen zien als ze “normaal” waren.

Andere mensen gooien hun emotionele bagage naar hen

Spiritueel begaafde mensen worden vaak een dumpplaats voor degenen die iets van zich af willen werpen als ze niet oppassen en geen nee kunnen zeggen. Verspil niet te veel tijd aan het corrigeren van andere mensen, vooral als je jezelf nog niet hebt gecorrigeerd. Het kan je volledig onderuit halen.

Ze worden vaak misbruikt

Spiritueel begaafde mensen hebben de neiging zich door andere mensen te laten gebruiken omdat zij denken dat andere mensen het goed bedoelen en hen aardig vinden. Ze beoordelen hen gewoon naar hun visie op de wereld en begrijpen niet dat de wereld vol beesten zit. Ze dienen dan als deurmat voor veel mensen. Totdat ze begrijpen dat de wereld een harde plek is en hun mooie idealistische ideeën die niet gebaseerd zijn op de werkelijkheid weggooien. Deze fase veroorzaakt vaak een grote ommekeer in hun persoonlijkheid. Tot groot ongenoegen van degenen die hen voorheen met voeten traden en ongestraft misbruik maakten van hun goedheid.

© Alue K. Loskotová, www.aluska.org 2022

Vertaling: wakkeremensen.org