Wat Is Jouw Echte Trilling? Test Jezelf

Wat Is Jouw Echte Trilling? Test Jezelf

Alles om ons heen straalt een bepaalde energie uit die ofwel constructief (hoge energie) ofwel destructief (lage energie) vibreert. Heb je nu hoge of lage energieën? Onze gedachten, gevoelens en beslissingen bevatten ook energie. Deze trillingen resoneren met elkaar, en zullen ofwel constructief samenwerken, wat geassocieerd wordt met hogere trillingsniveaus, ofwel destructief, wat geassocieerd wordt met lagere trillingsniveaus.

Door het systeem van hoe de energie in het universum werkt te begrijpen en te aanvaarden, kunnen we het in ons voordeel gebruiken. Probeer je bijvoorbeeld een bepaald doel in het leven te bereiken, maar slaag je daar nog steeds niet in? Juiste energie en trillingswerk kan je de boost geven die je nodig hebt. Maar hoe beoordeel je waar je huidige trillingsfrequentie is? Hier zijn enkele basisfactoren om je te begeleiden:

Jouw emotionele toestand

Het is een directe weerspiegeling van je vibratie op een bepaald moment. Hogere vibraties roepen gevoelens op als geluk, liefde, vriendschap, dankbaarheid en vreugde. Maar als je momenteel een periode van lage vibratie doormaakt, is de kans groter dat je frustratie, woede, verdriet of depressie ervaart.

Als je je het grootste deel van de dag goed voelt, zullen je energieën constructief zijn. Als je je het grootste deel van de dag ellendig voelt, zijn je energieën zwak. Als je voor een moeilijke levensuitdaging staat, creëer dan doelbewust een gelegenheid om je te ontspannen, te lachen of ergens plezier in te hebben. Het kunnen grappige plaatjes zijn, sprookjes, je kunt enthousiast worden over een nieuwe hobby, een huisdier krijgen. Zelfs een beetje vreugde is heel zinvol in het donkere seizoen, laat het je niet verstikken. Al het slechte gaat uiteindelijk voorbij en in de tussentijd moet je een sprankje hoop houden.

De omvang van uw creativiteit

Echte creativiteit vereist dat je in contact staat met je innerlijke zelf en je diepste gevoelens en verlangens uitdrukt in een of andere vorm van creatieve expressie, zoals schilderen, muziek of schrijven. Als je merkt dat je zeer creatief bent en regelmatig mogelijkheden zoekt voor creatieve expressie, is dat een teken dat je een hoge trillingsenergie hebt.

Als je echter weinig energie hebt, heb je waarschijnlijk te maken met een creatieve blokkade.

Controleer jouw omgeving

Je frequentie heeft niet alleen invloed op jou en je leven, maar ook op je omgeving. Kijk even om je heen. Ben je op een constructieve, harmonieuze plek, misschien een opgeruimd, geurig kantoor met bloeiende kamerplanten, of is jouw omgeving onaangenaam en deprimerend? De wereld om je heen houdt ook rechtstreeks verband met wat er binnenin je gebeurt.

Voel je lichaam

Onderschat de boodschap van je lichaam niet. Heb je last van onverklaarbare pijn, migraine, stijfheid of misselijkheid? Vindt je dat je gemakkelijker ziek wordt dan jouw omgeving en ziekte oploopt door alleen maar naar de zieke te kijken? Doen wonden en schrammen er langer over om te genezen? Dit zijn allemaal waarschuwingstekens dat je weinig energie hebt.

Let op de herhalende nummers

Als je in een hoge vibratiestaat leeft, is de kans groter dat je boodschappen van het universum ontvangt. Deze komen vaak in de vorm van herhalende getallen. Let op adressen, telefoonnummers, nummerplaten en andere plaatsen waar je nummers kunt zien. Ze kunnen verschijnen als herhalende nummers. Bijvoorbeeld 555, 444, 1111, of als een oplopende reeks, zoals 1234.

Een dalende reeks als 4321 is een teken dat je vibratie laag is.

Jouw succes in het leven

Jouw energie heeft een directe invloed op je vermogen om te slagen in alles wat je in het leven doet. Het bouwt je op en drijft je vooruit. Als je slaagt in alles wat je aanraakt, betekent het dat je veel energie hebt.

Als je echter weinig energie hebt, zul je het tegenovergestelde ervaren. Je energie zal je tegenhouden, je naar beneden trekken en voorkomen dat je noemenswaardig succes boekt. Je zult je voelen als een hond die altijd achter zijn staart aanrent en hem nooit vangt.

© Alue K. Loskotová, www.aluska.org 2022

Vertaling: wakkeremensen.org