Wat Het Betekent Als Je Wit Licht Ziet Tijdens Jouw Meditatie

Wat Het Betekent Als Je Wit Licht Ziet Tijdens Jouw Meditatie

Door: © Alue K. Loskotová www.aluska.org

Als je een wit licht ziet terwijl je mediteert, is het goed! Maar je maakt waarschijnlijk iets mee wat maar weinig mensen kunnen. Elke kleur heeft een bepaalde frequentie, want kleur is eigenlijk lichtenergie. Het is dus mogelijk om andere kleuren te zien tijdens meditatie en gebed. In de lessen over de zeven basischakra’s leren we dat elk chakra een andere kleur heeft, die dezelfde kleuren hebben als die in de regenboog. Deze basiskleuren kunnen ook voorkomen in jouw spirituele bezigheden.

Basis chakra’s en hun kleuren:

Kroonchakra: wit of paars

Derde oog chakra: paars en indigo

Keelchakra: blauw

Hartchakra: groen

Zonnevlechtchakra: geel

Heiligbeenchakra: oranje

Wortelchakra: rood

Je kunt het witte licht zien als je mediteert, bidt of praat met je beschermengel. Als dit in het donker gebeurt (met je engel praten voor het slapen gaan), is het vergelijkbaar met iemand die met een zaklamp in je ogen schijnt, ook al zijn je oogleden gesloten.

Het kan zo intens en storend zijn dat je je gebed onderbreekt, je ogen opent en op zoek gaat naar de bron van het licht, maar die zul je niet vinden; integendeel, het zal verdwijnen.

s Avonds en ’s nachts is het natuurlijk moeilijker te registreren, omdat de witte kleur mooi afsteekt tegen de contrasterende zwarte achtergrond.

Het is de hoogste vibratie, het zuiverste licht. Als je tijdens de meditatie wit licht ziet, betekent dit dat er zojuist een nieuwe, krachtige en zeer spirituele energie je energieveld is binnengekomen.

Wit licht heeft de hoogste spirituele, etherische en niet-fysieke kwaliteiten, het verbindt je met een hogere dimensie. Het is pure Waarheid, die je helpt je te verbinden met je hogere zelf, of je spirituele gidsen. Het witte licht zelf is echter niet statisch, het kan in het gezichtsveld verschuiven naar gelang de situatie.

Je kunt door gesloten ogen het witte licht van een bepaalde kant zien, en dit kan aangeven aan welke kant van jou je spirituele gids staat. Let op. Als je met je engel praat en hem intuïtief links van je voelt, zal het witte licht ook van links op je schijnen. Het is het licht van je spirituele gids.

Wanneer je bidt of spreekt tot de Constructieve Kracht van het Universum, kun je het witte licht van onderen zien, dat wil zeggen, je straalt het rechtstreeks uit. Tijdens het gebed gloei je wit op omdat je je vibratie hebt verhoogd. Bid daarom vaak om jezelf regelmatig op deze manier te harmoniseren.

Je kunt ook merken dat, als je ’s avonds voor het slapen gaan een natuurlijk kristal of energiekristal oppakt, je door je gesloten ogen de bron van het witte licht kunt zien waar het kristal zich bevindt. Je zult het witte licht zien, zelfs als het verborgen is onder de dekens.

Het is een manifestatie van helderziendheid en een gezonde, actieve pijnappelklier. Toen ik dit licht begon te zien, was ik verbaasd en zocht waarvandaan het op mij scheen. Na verloop van tijd merkte ik dat het optreedt tijdens specifieke situaties die zich herhalen. Het verschijnsel zelf kan ook in de loop van de tijd evolueren. Het gaat waarschijnlijk hand in hand met de menselijke evolutie. Ik herinner me bijvoorbeeld dat ik een geel licht zag, soms was het groen. Toen ik ouder was, zag ik helder dieppaars, indigo en lichtblauw. Vandaag de dag is het meestal puur wit.

Als je witte vonken ziet, of flitsen van wit licht, zijn je engelen ook dichtbij. Vonken en flitsen zijn zelfs overdag te zien.

Als je meer gebruik wilt maken van dit vermogen en het wilt ontwikkelen, heeft het voor mij goed gewerkt om mijn slaapkamer ’s nachts goed te verduisteren, omdat je bij goede duisternis invloeden van buitenaf kunt uitsluiten als je jezelf eerst niet vertrouwt, of het licht heel flauw ziet, en ten tweede valt bij dikke duisternis het licht meer op en is het gemakkelijker om het in zijn geheel te zien. Bovendien is het nogal een intense ervaring om je ogen vol licht te hebben, ze te openen en naar perfecte duisternis te kijken. Het is alsof je naar een andere planeet wordt getransporteerd.

© Alue K. Loskotová, www.aluska.org 2022

Vertaling: wakkeremensen.org