Hoe Je Je Handen Gevoelig Maakt Voor Energie.

Hoe Je Je Handen Gevoelig Maakt Voor Energie.

Aluska.org – 10 November 2022

Alles straalt energie uit. Hoe intensiever we ons richten op het waarnemen van deze subtiele emanatie, hoe beter we haar kunnen waarnemen door directe aanraking.

Bijvoorbeeld, zieke organen stralen ofwel zeer zwak of er is een energiegat op de betreffende organen bij het observeren van de aura. De aura kan worden waargenomen als zeer levendig en pulserend bij aanraking met de vingers, of als dof en “kleverig”. Sommige delen van het lichaam voelen warm aan bij aanraking, terwijl andere delen kou uitstralen.

Bij hogere wezens functioneert de aura ook als een “beschermend omhulsel” om hun energiesysteem af te schermen tegen de nadelige en ziekelijke straling van andere energiesystemen. Als onze handen gevoelig genoeg zijn, kunnen we ze gebruiken om schade of beperkingen in de straling van de aura te voelen, of we kunnen ook plaatsen op de stam van een boom vinden waar sterke stromen van kracht en energie passeren.

Nu kun je enkele eenvoudige oefeningen proberen om je gevoeligheid in je handen te vergroten.

1. Richt je aandacht op de wijsvinger van je rechterhand. Beweeg je wijsvinger langzaam naar het midden van de ruimte tussen je wenkbrauwen en je voorhoofd en stop de beweging op 1 cm van dit punt. Je voelt een sterke druk op dit punt, ook al raak je het niet direct aan met je vinger.

Doe de oefening eerst met je ogen open, dan met je ogen dicht. Vergelijk de twee ervaringen.

Voor de meer ervarenen onder jullie: stel je de oefening voor, d.w.z. visualiseer je vinger bij je voorhoofd, of denk er gewoon aan en je zult de druk ook voelen. Waarschijnlijk staat het daar nu omdat je het je voorstelde terwijl je de tekst las.

Graag gedaan.

Zo zien mensen met helderziende talenten de aura (plaatje hierboven). Als u ook wilt leren hoe dit moet, zijn er verschillende instructies op Alushka.org met bijbehorende uitleg.

2. Open je linkerhandpalm. Richt je aandacht weer op de wijsvinger van je rechterhand. Beweeg de vingertop langzaam naar het midden van de linkerpalm en stop 1 cm van het midden. Stel je voor dat je vinger een slang is die water rechtstreeks in het midden van je linkerpalm spuit. Hou je handen ontspannen. Voel je een reactie op het punt in het midden van je linkerpalm?

Maak nu een langzame cirkelvormige beweging met de klok mee met je wijsvinger. Deze beweging lokt zeker een reactie uit in je linkerpalm. Beweeg dan je wijsvinger naar de andere kant en kijk of je verschil voelt. Beweeg dan je wijsvinger over je handpalm van onder naar boven, diagonaal, of van links naar rechts.

Je kunt dan van hand wisselen en hetzelfde proberen over de andere handpalm. Je kunt merken dat je de straling van je wijsvingers anders voelt, de ene sterker en de andere zwakker.

3. Breng uw handpalmen dichter bij elkaar zodat er een ruimte van ongeveer 2-3 cm tussen zit. Beweeg dan uw handpalmen heel langzaam naar elkaar toe en van elkaar af. Stel je voor dat er een magneet in je handpalmen zit. Als je je verwijdert voel je een lichte aantrekkingskracht, als je dichterbij komt voel je een lichte druk.

4. Ontspan je handen. Beweeg vervolgens je handen alsof je probeert een sneeuwbal te vormen met een diameter van ongeveer 10 cm. Je krijgt al snel het gevoel dat je met deze beweging eigenlijk een bolvormige, fijnkorrelige vorm aan het vormen bent.

Oefeningen 3 en 4 zijn goed te doen bij zonsopgang of zonsondergang. Sluit je ogen, kijk naar de zon en leg je handpalmen in het zonlicht. Trek energie van de zon in je handen, en vorm dan een grote compacte zon tussen je handpalmen. Zodra je het goed voelt tussen je handen, kun je het “eten” door je handpalmen op je navel te leggen en de energie te absorberen.

Pas op, als je toevallig aan iemand denkt terwijl je dit doet. Dus let op je gedachten

© aluska.org 2022

Vertaling: wakkeremensen.org