Hoe Herken Je Mensen Met Een Van nature Hogere Energiefrequentie?

Hoe Herken Je Mensen Met Een Van nature Hogere Energiefrequentie?

Door: Alue K. Loskotová – 13 Juli 2022

Wij wekken allemaal onze eigen unieke energetische frequenties op die onze eigenschappen bepalen. Sommige mensen werken met een hoge frequentie, terwijl anderen een lagere of letterlijk destructieve energie hebben. Mensen met een hogere frequentie zijn van nature afgestemd op iets hogers. Mensen beginnen niet allemaal op hetzelfde niveau vanaf hun geboorte, en sommige mensen kunnen veel sneller vooruit komen dan andere mensen onder dezelfde omstandigheden. We doen de dingen allemaal in ons eigen tempo en op onze eigen manier. Niemand volgt hetzelfde pad, het is voor ieder van ons verschillend.

Om te zien of jij ook op een hoge frequentie zit, kijk je of de volgende kenmerken op jou van toepassing zijn. Als dat zo is, zit je zeker op een veel hogere energiefrequentie dan de meeste mensen. Dit betekent niet dat je gestopt bent met leren of dat je op je hoogtepunt bent, maar je bent zeker anders.

Soms neem je spontaan geesten en engelen waar. Je merkt een stil gefluister op, of ziet een licht. Dit zijn herinneringen en boodschappen van hen in een andere dimensie. Je bent zo begaafd sinds je een kind was en het is heel normaal voor je.

De stemmingen van anderen beïnvloeden je rechtstreeks. Als iemand in je omgeving depressief is, maakt dat jou ook depressief. Je kunt niet voorkomen dat de stemmingen van andere mensen je beïnvloeden.

Je voelt de energie. Je kunt intuïtief de energie in een kamer lezen nog voor je binnen bent. Er gaat energie uit van dingen en mensen, en je kunt het voelen of zien.

Je wordt zelden ziek omdat je immuunsysteem goed werkt. Het maakt niet uit hoeveel zieke mensen er om je heen zijn, het dringt meestal toch niet tot jou door.

Je bent van nature wijs en je was een wijs kind, zelfs voor je leeftijd. Je bent veel wijzer dan de meeste andere mensen omdat je iets hogers kunt aanboren. Je kunt zelfs uit de meest ongewone situaties een uitweg vinden en je kunt ervan leren.

Jullie zijn over het algemeen vrolijke mensen en jullie laten je nooit meeslepen. Als er iets ergs met je gebeurt, bijt je op je tanden en maak je er het beste van.

Meditatie komt vanzelf naar je toe. Het is je manier om stress te verlichten, je energie aan te vullen of te verzachten, met de engelen te praten, of om in slaap te vallen.

Jouw intuïtie is buitengewoon. Je weet wanneer er iets ergs gebeurt, je kunt het voorspellen en je vertrouwt op je intuïtie. Je bent in staat dingen aan te voelen die sommige mensen niet eens herkennen.

Andere mensen lijken gerustgesteld te worden door je aanwezigheid. Mensen zijn blij om bij jou in de buurt te zijn omdat jouw hoge energie hen een goed gevoel geeft.

Je zintuigen zijn intenser dan die van anderen. Je hoort beter, je reukzin is scherper, je neemt details beter waar. Je bent je meer bewust van je omgeving.

Synchroniciteit volgt je waar je ook gaat. Je ziet vaak herhalende nummers en symbolen komen en gaan. Dat komt omdat je op het pad bent waar je voor bestemd bent. Het universum spreekt altijd tot je.

Je verlangt naar een thuis dat je niet kent. Je verlangt naar een plek waar je nooit bent geweest, maar je weet dat je niet thuis bent en je wilt terug. Het is meer een bron dan een fysieke plaats. Je voelt je als een vreemdeling hier op aarde, en hoe oud je ook bent, dat gevoel gaat nooit weg.

Je bent een erg zelfbewust persoon. Je weet wie je bent, waar je naar toe gaat en je zult niet verdwalen op weg naar je bestemming.

Je bent van nature een zorgzaam persoon die graag voor andere mensen zorgt. Je bent een zachtaardig persoon met een goed hart. Als het er op aankomt er voor anderen te zijn als ze je nodig hebben, ga je verder dan wat van hen wordt verwacht.

Je weet dat alles met een reden gebeurt. Zelfs de kleinste dingen. Niets in de wereld is toeval

© Alue K. Loskotová

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org