Dingen Die Je Beseft Als Je Wakker Wordt En De Realiteit In Vraag Begint Te Stellen.

Dingen Die Je Beseft Als Je Wakker Wordt En De Realiteit In Vraag Begint Te Stellen.

Door: aluska.org – 9 September 2022

Is de realiteit echt? Ben je ooit begonnen met de wereld om je heen in vraag te stellen?

Er zijn tonnen geheimen verborgen in deze realiteit die wachten om ontdekt te worden. Ondanks de grote vooruitgang in wetenschap en technologie. Niet veel mensen stellen de juiste vragen, maar als je eenmaal begint, zul je begrijpen dat de wereld anders in elkaar zit dan hij lijkt.

Je hebt vast wel van één theorie over bewustzijn of werkelijkheid gehoord. Maar ben je er ooit echt mee omgegaan, of heb je gewoon met je ogen gerold zonder er dieper over na te denken? Leven we in een simulatie? Zou het leven zoals wij het kennen slechts de droom van iemand anders kunnen zijn? Is onze waarneming beperkter dan we in het verleden hebben gedacht?

Hoe dieper je in het konijnenhol duikt, hoe meer wonderlijke fenomenen je zult vinden. Als je eenmaal begint te ontwaken, zul je ontdekken dat de manier waarop we denken niet noodzakelijkerwijs de manier is waarop we zouden moeten denken. Je begint geleidelijk veel dingen te ontdekken over jezelf, over deze wereld, over het leven en over de mensheid.

Dingen die je wel ontdekt als je wakker wordt:

Je ontdekt delen van jezelf die je anders niet zou kunnen weten.

Hoe meer je vraagt, hoe meer je vindt. Op die manier leer je dingen over jezelf die je anders niet zou weten. Door meer te ontdekken over de werkelijkheid om je heen, leer je meer over je eigen persoonlijke bestaan.

Je realiseert je dat alles wat je ziet, in zekere zin een illusie is.

Onze ogen houden ons vaker voor de gek dan we denken. Onze hersenen maken niet volledig gebruik van onze omgeving om onze realiteit accuraat waar te nemen. In plaats daarvan zien we wat we denken te moeten zien. We zien niet eens de volledige impact van wat we doen, zelfs als we denken van wel.

Je bent eindelijk van de angst af

Wanneer je de realiteit op een dieper niveau begint te begrijpen, begin je ook de angst los te laten. Alles wat onbekend was, is niet meer zo beangstigend. Zeker, het kan overweldigend zijn, maar de angst smelt geleidelijk weg. Paradoxaal genoeg heb je, door de valse realiteit te ontmaskeren, innerlijke vrede en evenwicht gevonden.

Je beseft hoe waardevol je aandacht is

De wereld waarin we leven gaat alleen maar over dingen verkopen en erdoor meegesleept willen worden. Als we dat niet meer zouden koesteren, zouden we de zaken en andere aspecten die ons leven beheersen, kunnen overnemen. Hoewel dit waarschijnlijk nooit zal gebeuren, zal het besef dat het mogelijk is, je helpen je er innerlijk van te bevrijden.

Je zult beseffen hoe vals alles is in deze wereld

Als je de realiteit in vraag stelt, begin je de vele barsten erin te zien. Bijvoorbeeld, degenen waarvan je dacht dat ze gelukkig waren, komen plotseling in een heel ander licht te staan. Je begint te zien hoe vals deze wereld is. Niemand is wat hij lijkt, en de meeste dingen doen er niet echt toe.

Je realiseert je hoe makkelijk het is om te krijgen wat je wilt

Wanneer je de waarheid van deze werkelijkheid begint te beseffen, zul je ook beter begrijpen wat je moet doen om te krijgen wat je wilt. Je zult leren hoe je de dingen in je voordeel kunt laten werken.

Je zult je realiseren hoe makkelijk het is om je perceptie te veranderen

Terwijl het vroeger bijna onmogelijk leek om je eigen perceptie en zienswijze te veranderen, is het je nu gelukt. U ziet nu dat het niet zo moeilijk is als veel mensen denken. Je moet je alleen de waarheid realiseren en bewust dingen anders gaan doen.

© aluska.org 2022

Vertaling: wakkeremensen.org