Dagelijkse Citaat voor 27 december 2021 | Abraham-Hicks

Dagelijkse Citaat voor 27 december 2021 | Abraham-Hicks

Als je je relatie met je Innerlijke Wezen tot je hoogste prioriteit maakt, en je bewust gedachten kiest die je afstemming mogelijk maken, zul je consequent het grootste voordeel bieden aan de anderen met wie je in wisselwerking staat. Alleen wanneer je afgestemd bent op de Bron, heb je een ander iets te bieden.

Als je gedrag wordt beïnvloed door je verlangen om een ander tevreden te houden, zul je je Verbinding met de Bron verliezen. En het is niet mogelijk voor jou om gelukkig te zijn tenzij je in afstemming bent met de Bron. Zonder die afstemming, heb je een ander niets te bieden.

Ons dagelijks meditatieproces zal je helpen om consequent weerstanden los te laten en op één lijn te komen met de kracht en helderheid en liefde die werkelijk is wie-je bent – en dan zal iedereen die je als onderwerp van aandacht hebt daarvan profiteren.

In plaats van de onmogelijke taak op je te nemen om te proberen je te gedragen op een manier die anderen behaagt, laat je hen het gemak zien van het vinden van jouw consistente afstemming. Je zult altijd geluk vinden binnen je Vortex. En het geluk dat zij zoeken is in hun Vortex.

Uittreksel uit “Getting into the Vortex Guided Meditation CD and User Guide”

Onze Liefde,
Esther (en Abraham en Jerry)

Vertaling: Ine / voor wakkeremensen.org