Dagelijkse Citaat voor 24 september 2021 | Abraham-Hicks

Dagelijkse Citaat voor 24 september 2021 | Abraham-Hicks

Wat “gedachten voorwaarts bewegen” is, is een kern zijn die verschillende componenten van gedachten aantrekt, zodat wanneer ze om je heen werkelijkheid worden – het anders is dan het ooit eerder is geweest!

“Als ik in mijn gerichte, menselijke, leidende ervaring sta, en ik kies deze combinatie van gedachten en gevoelens, bied ik een signaal aan dat nog nooit eerder is aangeboden. En dus moet het universum op een unieke manier aan mij toegeven, waardoor ik een trilling aanbied die misschien ergens anders door iemand wordt geëvenaard. Als dat zo is, dan zullen ze zeker in mijn ervaring komen gedurende de tijd dat wij dat doen.” Dat is de manier waarop je de wereld beïnvloedt.

De meesten denken in termen van gedachten die de wereld beïnvloeden: Je denkt aan naar buiten uitzenden: “Ik ga de wereld beïnvloeden vanuit mijn uitgaande signaal.” Dat is niet de manier waarop het werkt. Je beïnvloedt de wereld door de trilling te bereiken die de signalen naar je toe brengt. Je creëert een kern waar het universum omheen moet reageren. Dat is hoe jij de schepper bent.

Uittreksel uit Albuquerque, NM

Onze Liefde,
Esther (en Abraham en Jerry)

Vertaling: Ine / wakkeremensen.org