Dagelijkse Citaat voor 21   juli 2021 | Abraham-Hicks

Dagelijkse Citaat voor 21 juli 2021 | Abraham-Hicks

Iedereen heeft een mix van meningen, overtuigingen en verwachtingen over een groot aantal onderwerpen. Als je ergens je aandacht op vestigt, wordt die trilling geactiveerd en komt ze op de voorgrond. En hoe vaker je je erop concentreert en ervoor zorgt dat het op de voorgrond treedt, hoe dominanter het wordt.

Je hebt de keuze om een goed-voelend aspect van een ander dominant te maken in je Vibratie of om een slecht-voelend aspect dominant te maken, en welk aspect je ook regelmatig kiest, het zal de Vibratiebasis van jouw relatie worden. Wanneer je geluk jouw hoogste prioriteit wordt, en je dus doelbewust de best-voelende aspecten van anderen actief houdt, zul je jouw Trillingsfrequentie zodanig trainen dat zij niet in staat zullen zijn om met jou af te spreken op een manier die niet goed voelt wanneer het gebeurt.

De enige manier voor iemand om consequent gelukkig te zijn is te begrijpen dat het gevoel van geluk simpelweg te maken heeft met afstemming op de Bron binnenin. Wanneer je in jouw Vortex van Creatie bent, sta je op één lijn met alles wat je geworden bent en met alles waar je om gevraagd hebt. Er is gewoon geen vervanging voor die afstemming.

Uittreksel uit “Getting into the Vortex” Geleide Meditatie CD en Gebruikersgids

Onze liefde,
Esther (en Abraham en Jerry)

Vertaling: Martien