Dagelijkse Citaat voor 17 januari 2023 | Abraham-Hicks.

Dagelijkse Citaat voor 17 januari 2023 | Abraham-Hicks

Door ons dagelijks proces van concentratie op je ademhaling, zul je geleidelijk je weerstand wegademen, waardoor een geleidelijke verschuiving in je trillingspunt van aantrekking ontstaat. En dan zul je een sterke resonantie gaan voelen met de woorden die we tot je gesproken hebben. Wanneer dat gebeurt, zal de trilling van je fysieke lichaam en die van de Bron in jou op dezelfde trillingsfrequentie liggen; en wanneer dat gebeurt, zal je fysieke lichaam daarvan profiteren.

Net zoals een volledig begrip van elektriciteit niet nodig is om de schakelaar om te zetten en er voordeel uit te halen, hoef je de ingewikkelde innerlijke werking van je fysieke lichaam niet te begrijpen. Je hoeft alleen het eenvoudige proces te begrijpen waarmee je je intelligente cellen hun werk laat doen.

Als je resonantie vindt en oefent met de trilling van de Bron in jezelf, bloeit de communicatie tussen de cellen van je lichaam op, evenals je hele fysieke lichaam. En het begint allemaal met het simpele focussen op je ademhaling om de “schakelaar om te zetten” van absoluut lichamelijk welzijn.

Uittreksel uit Getting into the Vortex Geleide Meditatie CD en Gebruikersgids

Onze Liefde,
Esther (en Abraham en Jerry)

Vertaling: Ine / voor wakkeremensen.org