Dagelijkse Citaat voor 12 november 2021 | Abraham-Hicks

Dagelijkse Citaat voor 12 november 2021 | Abraham-Hicks

Wij willen dat jullie begrijpen dat overvloed zich evenredig uitbreidt met verlangen, en dat er een grote onaangeboorde overvloed is die nog niet is toegestaan door de mensen die haar hebben gecreëerd. Wanneer je levenservaring een gericht verlangen in je veroorzaakt, worden tegelijkertijd de middelen gecreëerd om dat verlangen te vervullen – maar je moet op de vibrationele golflengte van je verlangen zitten om het pad naar de vervulling ervan te kunnen zien.

Een geloof in tekort of gebrek zal je verhinderen het pad naar je eigen creatie te ontdekken, en elk gevoel van weerstand geeft aan dat je op het verkeerde vibrationele pad bent. Echter, in je begrip van de nooit eindigende overvloed van dit Universum, zul je persoonlijke verrukking voelen telkens wanneer je iemands afstemming daarop waarneemt, want hun prestatie kan op geen enkele manier die van jou verminderen, maar kan die alleen maar versterken.

Terwijl je je concentreert op je ademhaling en de muziek en woorden van je meditatie-opname, zul je je gebruikelijke weerstand tegen overvloed deactiveren, en zul je het bevredigende gevoel ontdekken van positieve verwachting en succes. En dan moet de manifestatie van dat succes wel naar jou komen. Het is de Wet!

Uittreksel uit Getting into the Vortex Geleide Meditatie CD en Gebruikersgids

Onze Liefde,
Esther (en Abraham en Jerry)

Vertaling: Ine / voor wakkeremensen.org