Dagelijkse Citaat voor 10 mei 2022 | Abraham-Hicks

Dagelijkse Citaat voor 10 mei 2022 | Abraham-Hicks

Als je wacht tot je lichaam volledig uitgedroogd is voordat je iets drinkt of volledig vermagerd voordat je iets eet, kan je lichaam ver uit balans raken. Hoewel het mogelijk is om je lichaam uiteindelijk weer in een staat van welzijn te brengen – het is veel gemakkelijker om een gezond lichamelijk evenwicht te bewaren dan om het te herstellen nadat je het hebt verloren.

De meeste mensen brengen zichzelf nooit in de dramatische situatie dat ze zonder water of voedsel zitten tot het punt dat ze schade toebrengen aan hun fysieke lichaam; maar het is niet ongewoon voor mensen om hun lichaam iets te ontzeggen dat net zo belangrijk is: afstemming op Bronenergie.

Op dezelfde manier dat het een goed idee is om te drinken wanneer je de indicatie van dorst voelt – en daardoor je welzijn te handhaven lang voordat uitdroging wordt ervaren – is het even belangrijk om de gedachte te veranderen en weerstand los te laten bij de eerste indicatie van negatieve emotie. Want hoewel het zeker mogelijk is om negatieve emotie gedurende lange perioden te weerstaan, is dat niet de optimale ervaring voor de cellen van je fysieke lichaam.

Wanneer je leert om weerstand in de vroege, subtiele stadia los te laten, moet je fysieke lichaam wel gedijen. Gedijen is wat natuurlijk voor je is.

Uittreksel uit Getting into the Vortex Geleide Meditatie CD en Gebruikersgids

Onze Liefde,
Esther (en Abraham en Jerry)

Vertaling: Ine / voor wakkeremensen.org