11/11 Meditatie: Bewust worden van je Licht, innerlucke leiding en Lichtkracht…

Germaine Domatilia

11 november 2021

11/11 Meditatie: Bewust worden van je Licht, innerlucke leiding en Lichtkracht…

Until you make the unconscious conscious, it will direct your
life and you will call it fate.’

Carl Jung

Vandaag een dag met krachtige instromende energieën. Een dag waarop de sluiers extra dun zijn. Een dag waarop het makkelucker is om onszelf vrij te maken van beperking en onze verlangens te creëren. Een dag waarop het makkelucker is om ons Licht te manifesteren.

De uitnodiging:

  • Bewust worden van de mate van mindcontrol waaraan we worden onderworpen en wat dit doet in je energie.
  • Bewust worden van de contracten, verbindingen en overeenkomsten die we zijn aangegaan, veelal zonder dat we ons daarvan bewust waren (silent consent of zwijgen is toestemmen).
  • Bewust worden hoe we zelf onze eigen bescherming hiertegen in ons dragen, als we ons maar bewust zijn van onze eigen energie, ons eigen energieveld en dat in eigendom nemen.
  • Bewust worden van angsten, wat die met je doen en hoe je uit de illusie kunt stappen. Zodat je je niet meer laat weerhouden van angst…
  • Bewust worden van je eigen Licht, je innerlucke leiding en je eigen Lichtkracht…

Wil je je kinderen beschermen of, als ze wat ouder zijn, liever streetwise maken ten aan zien van deze programmeringen: kinderen tot 12 jaar mag je zelf, zonder toestemming meenemen in het veld/de meditatie. Oudere kinderen: samen doen (als ze daarvoor open staan), toestemming vragen of je het voor ze mag doen. Dit kan aan de kinderen zelf of als je een zuivere verbinding hebt aan hun Hoger Zelf. Dit kan bij eigen kids wat lastiger zijn vanwege – eigen mentale en emotionele – ruis op de lijn…

Enjoy

 

 

 

Ps: de plant die omviel tijdens de opname maakt het gelukkig goed hoor!